En månad senare

<a href="http://www.bloglovin.com/blog/14387071/?claim=feh6xdmwu5d">Follow my blog with Bloglovin</a>
Det är längesedan jag bloggade nu, och det är jag medveten om. Men det är mycket som händer i mitt liv hela tiden nu. Mycket på skolan, och dessutom rep på kvällar och helger. Jag ha hunnit flytta sedan sist. Bott i nya lägenheten i en och en halv vecka. Trivs bra, har två roomies nu, så vill jag ha sällskap så finns det. Det fanns det ju inte innan när jag bodde själv. Men allt har ju sina nackdelar också såklart. 
Lite som hänt är att jag varit hemma hos mamma och pappa, dock bara några dagar och sen var jag tvungen att åka tillbaka till Stockholm för skola. Men det var mysigt så länge det varade.
Daniela fyllde år i torsdags så jag och Olivia firade henne hemma hos Olivia. Supermysigt och massa pratande och till och med lite alkohol. 
I fredags bjöd jag och Simon (som jag numer bor med och som går i min klass) hem två stycken kompisar från klassen. Vi satt och drack vin och pratade väldigt mycket om allt möjligt. Blev ganska full kan jag säga, men inte bakis i lödags x)
Dessutom var jag ute på en bar i lördags kväll efter att vi repat med killarna på skolan till julföreställningen. Satt där från nio till ett på natten. Jag hann med att dricka sex flaskor cider och även en del öl. Jag dricker inte ens öl?!? Så ja, jag var ganska full även i lördags. Men fortfarande inte bakis! 
Riktigt härlig helg har det varit, är dock ganska trött nu.. Kommer bli en lång vecka. Dessutom så har vissa tangenter på datorn slutat fungera så jag har lyckats hitta ett skärmtangentbord som jag trycker på med musen. Så om ni ser att det saknas ett r eller ett y någonstans så är det därför.. Ha en fin kväll på er!

Kommentera här: