Viktnedgång hit och dit, var som du är!

Förra veckan pratade jag och Olivia om att det står så mycket om dieter och viktminskning överallt. Denna vecka så har jag tänkt jättemycket på just det samtalet. Jag är ingen människa som ofta läser tidningar och tittar på de stora förstasidorna vid alla ställen som säljer just tidningar. Men denna vecka har jag gjort det och på nästan alla förstasidor så finns det någon artikel med som handlar om just viktminskning. Det är ju helt absurt, att det ska vara en så stor del av vår vardag. Det är inte konstigt att alla blir påverkade, oavsett om en har lite hull eller är alldeles för smal. Dessutom, varför ska idealet vara smal? Vad är det som säger att en person (kvinna, man eller ickebinär) är mer attraktiv bara för att hen är smal?
 Jag har under flera år försökt gå upp i vikt, jag har aldrig haft problem med med att äta, men i och med att jag tränar så mycket så måste jag äta jättemycket. Jag har varit för smal och nästan inte haft något fett i kroppen. 6% fett har jag haft i kroppen, vilken skulle motsvara ungefär 4kg fett, och det i hela kroppen. En kille i min ålder bör ligga på minst 8%. Efter mycket kämpande med att trycka i mig mat även om jag egentligen inte orkar mer, mycket pengar på proteinpulver för att få i mig extra, har jag nu lyckats gå upp till 9% fett. Vägde mig förra veckan. Till en början blev jag glad, det har ju ändå varit ett mål jag haft. Men efter en stund så kände försvann glädjen och helt plötsligt kände jag mig tjock. Utan att kolla i tidningar, jag har tyckt att det är fjantigt att försöka gå ner i vikt, en duger som en är, så har jag ändå blivit så otroligt påverkad av smalidealet att jag nu inte längre vill ha 9% fett i min kropp, för då är jag helt plötsligt tjock.
 Världen har blivit helt snedvriden om att en skall vara smal och träna på gym, gå ner i vikt om en har några kilon för mycket. Varför finns det ens en gräns på vad som är "några kilon för mycket"? Jag är så trött på att allt ska vara efter normer och vad "alla andra gör". Kan vi inte bara ha ett samhälle där alla accepterar varandra för vilka de är? Nu sätter jag ner foten, så här får världen inte se ut. Varje människa är bra som hen är och ska inte behöva ändra på sig för att passa in.

Senaste tidens händelser

Det har varit otroligt mycket nu. Jag var i Rotterdam, jag åkte till London över en helg, streetweek har varit, haft en föreställning och vi har börjat repa inför julföreställningen. Snabbgenomgång, så jag tar det lite lugnare.
London åkte jag till för att hälsa på en kompis, eller som vi kom överens om att vi var, älskare. Jättemysig kille och vi hittade på massa roligt, som att gå på musikal, gayklubb och bara vila/ha sex. Musikalerna vi såg var Les Miserable på fredagskvällen och Lejonkungen på söndagseftermiddagen. Jag gillade båda, men framförallt Lejonkungen. Kostymerna var helt fantastiska och dansen var så bra. Det passade verkligen in. De hade gjort hela föreställningen jättebra. Som sagt också, jag tycker att Daniel är jättemysig, vi går jättebra ihop och jag tycker om honom. Men han bor i London och jag i Stockholm så ingen av oss har lust att inleda något när distansen är så lång.
Streetweek kom och gick och jag tycker såklart inte om street, men det gick förvånansvärt bra ändå och jag fick till och med höra att jag ser mer streetig ut än tidigare.
Förra veckan började vi med repen till julföreställningen, en modernkoreografi och en jazzkoreografi, vi hade bara moderna förra veckan och imorgon ska vi börja med jazzen.
Föreställning hade jag också förra veckan, det var dessutom jag som arrangerade hela spektaklet, och jag var nervös och stressad, men tillslut så gick det ihop och jag och typ alla andra var nöjda efter mycket om och men. Jag var med i en koreografi som en tjej i trean gjort. Lite mer salsainspirerad dans som var väldigt rolig, men såg videon och jag vet inte alls vad jag håller på med när jag dansar. Så den kommer jag inte att lägga upp någonstans. Haha! Men nu är det över och förhoppningsvis blir det lite lugnare nu och hela vägen fram till jul, även om jag såklart kommer att göra saker ändå.
Nu har min bästa kompis hit och vi ska mysa hela kvällen lång, äta middag och kanske baka. Ha en trevlig söndagskväll på er!
Lägger upp en bild från London, innan vi skulle se Les Miserable. Se den och Lejonkungen!