På hemväg efter ett halvår

Imorgon far jag hem till mamma och pappa i Blekinge, det blir dock bara en kort kort vistelse denna gång. Söndag åker jag tillbaka till Stockholm igen. Men det ska ändå bli lite skönt att faktiskt komma ner, om än för ett litet slag. Komma bort från Stockholm och bara få vara lite. Min moster har fyllt 50 och hon ska firas på lördag och det är dels det enda som är planerat och dels anledningen till att jag faktiskt kommer hem. Någonting känns dock konstigt, kan inte sätta fingret på vad det är, men kanske för att jag varit i Stockholm så länge nu, sedan sist jag var nere, eller är det bara för att jag inte riktigt känner mig så välkommen hemma i och med att de inte kan acceptera mig. Men det kanske går över imorgon. Vi får väl se! Ha en fin helg på er allihop!

Äntligen sommarlov!

Efter så många veckor med längtan efter lov är det äntligen här! Det har varit en väldigt tuff period för mig, mycket känslor och jag har inte heller mått så bra. Nu får jag vila upp och jag kan göra i stort sett precis vad som helst. Förutom när jag ska jobba då såklart. Har fått ett nytt jobb som är på ett korttidsboende för funktionshindrade. Har jobbat en helg redan, fick hoppa in för att någon var sjuk, men snart börjar mitt sommarschema. Det ska bli så roligt att få börja där på riktigt.
Jag kommer också ta dansklasser (såklart) på skolan, får ta dem helt gratis och det kommer bli minst 35 stycken. Men två veckors vila innan sommarkurserna börjar är jag väl förtjänt av. Otroligt skönt ska det bli att bara få slappa och inte göra något alls förrän jag vill det. Livet är bra ibland och just nu känner jag så. Det här kommer bli en bra sommar! Puss och Kram på er! 

Split Vision

Årets sista föreställning hette Split Vision och framfördes på Dieselverkstaden. Åtta koreografier samt ett öppningsnummer stod på programmet och jag var med i två av dem. Jag hade två koreografer som gjorde två helt olika stycken. Det roliga stycket var gjort av Madeleine Marquart. Det var fyra föreställningar totalt under en och samma helg, tufft men ändå roligt.
 
Alla som var med i Maddes koreografi och med full kostym. Lägg märke till det blå läppstiftet!

 
Hela klassen efter premiären. Så roligt vi hade ändå efter flera veckor med slit och aggresioner. Men bra blev det ju tillslut!
 
Nu dröjer det ett bra tag innan min nästa föreställning. Tänkt koreografera till den 24 augusti då det är en koreografi-föreställning på skolan, då jag kan få feedback efteråt. Kanske ses då?