Oväntade vändningar

Livet blir inte alltid som man tänkt, väldigt sällan skulle jag nästan kunna säga. Mycket händer hela tiden och det kommer jag aldrig kunna veta i förväg, hur saker och ting kommer bli om jag gör på ett visst sätt eller om jag skulle göra det motsatta. NÄR jag gör saker och HUR jag gör dem har stor betdelse och det kommer aldrig att vara lätt. Oväntade saker händer och kommer alltid att hända, det kan komma som en stor chock eller kan jag inse det innan det händer men att det är oundvikligt att göra något åt det.
Varför inser jag inte att allt inte varar för evigt, varför tog jag inte tillvara på det jag hade? Saknaden av det jag en gång hade, men inte tog mig tid att kunna njuta av, att kunna ta tillvara på det som verkligen betyder något för mig, ta mig tid till det som betyder något. En dag är det försent, en dag har jag inte längre det där och så står jag där utan ha njutit av det fullt ut, utan att verkligen ha tagit mig tid till det. Mycket beror det på att jag tagit det förgivet, tänkt att det alltid kommer att finnas där, hela tiden, oavsett.
Livet blir inte alltid som du tänkt, så se till att inte ta något förgivet, en dag finns det inte där längre. Ta hand om det du har!

Auditions igen!

Förra veckan gjorde jag en audition för ett sommarjobb i ett danskompani. Tyckte att det kändes bra och jag var taggad. Det var en rolig audition med mycket material som bara slängdes ut till oss. Sånt gillar jag! I veckan fick vi svar och jag fick ett kanske ifall någon hoppar av. Slutgiltiga svaret kommer i slutet av månaden. Så håll tummarna för mig!

Dessutom ska jag söka ett annat dansjobb också. Som kallas Scandinavian Dancers och är på Silja Line. Kommer i så fall vara hela sommaren och jag kommer att få betalt för att dansa. Tycker också att det är spännande för audition är i Finland, där har jag aldrig varit, vilket ska bli jättespännande. Får jag jobbet så kommer det såklart att bli tufft. Kommer vara tvungen att repa med videofilmer som lärare hela vägen fram till sommaren. Är jättespänd på vad som komma skall och audition är om två veckor. Så håll alla tummar ni kan för mig nu!